BME ÉSZI állásajánlatok

 

A(z) allasajanlat listáról

Ezen a levelezőlistán a BME ÉSZI által közvetített állásajánlatokról, szakmai gyakorlati lehetőségekről és különböző szakmai és esettanulmányi versenyekről értesülhetsz.

Ha a korábbi leveleket szeretnéd látni, látogasd meg a(z) allasajanlat archívumot . (Az aktuális archívum csak a lista tagjai számára érhető el.)

Feliratkozás a(z) allasajanlat hírlevélre

Töltsd ki az alábbi űrlapot a(z) allasajanlat hírlevélre való feliratkozáshoz.

  Feliratkozási kérelmedről értesítést fogsz kapni, nehogy mások a tudtod nélkül felírhassanak. A lista egy rejtett lista, a tagok listája csakis a lista adminisztrátora számára érhető el.
  E-mail címed:  
  Neved:  
  Meg kell adnod egy jelszót. A jelszó csak enyhe biztonságot nyújt, de megelőzheted vele, hogy mások tudtod nélkül módosítsák a tagsági beállításaidat! Ne használj olyan jelszavakat amiket máshol használsz.

  Ha nem adsz meg jelszót, akkor a Mailman automatikusan létrehoz egyet, és feliratkozásod megerősítése után elküldi neked. Személyes beállításaid szerkesztésénél természetesen bármikor e-mailben kikérheted a jelszavadat.

  A jelszó:  
  A jelszó még egyszer:  
  Milyen nyelven szeretnéd a beállításaid elvégezni?  

Beállítások a(z) allasajanlat hírlevél tagjai számára
allasajanlat listáról való leiratkozáshoz, jelszó lekérdezéséhez, vagy a listatagsági beállításaid megváltoztatásához add meg itt a feliratkozási e-mail címedet:

Ha üres a mező, akkor a program kérni fogja az e-mail címedet


allasajanlat listát működteti: listadmin at hszi.bme.hu
allasajanlat adminisztrációs felület (azonosítás szükséges)
hirlevel.hszi.bme.hu levelezőlisták

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python alapú GNU's Not Unix Debian Powered