BME ÉSZI programajánló

A(z) programajanlo listáról

Ezen a levelezőlistán elsősorban a BME Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság programjairól (tréningekről, tanácsadásokról, előadásokról) tájékozódhatsz, valamint különböző cégek szakmai programjairól is kaphatsz értesítést.

Ha a korábbi leveleket szeretnéd látni, látogasd meg a(z) programajanlo archívumot . (Az aktuális archívum csak a lista tagjai számára érhető el.)

Feliratkozás a(z) programajanlo hírlevélre

Töltsd ki az alábbi űrlapot a(z) programajanlo hírlevélre való feliratkozáshoz.

  Feliratkozási kérelmedről értesítést fogsz kapni, nehogy mások a tudtod nélkül felírhassanak. A lista egy rejtett lista, a tagok listája csakis a lista adminisztrátora számára érhető el.
  E-mail címed:
  Neved:
  Meg kell adnod egy jelszót. A jelszó csak enyhe biztonságot nyújt, de megelőzheted vele, hogy mások tudtod nélkül módosítsák a tagsági beállításaidat! Ne használj olyan jelszavakat amiket máshol használsz.

  Ha nem adsz meg jelszót, akkor a Mailman automatikusan létrehoz egyet, és feliratkozásod megerősítése után elküldi neked. Személyes beállításaid szerkesztésénél természetesen bármikor e-mailben kikérheted a jelszavadat.

  A jelszó:
  A jelszó még egyszer:
  Milyen nyelven szeretnéd a beállításaid elvégezni?

Beállítások a(z) programajanlo hírlevél tagjai számára
programajanlo listáról való leiratkozáshoz, jelszó lekérdezéséhez, vagy a listatagsági beállításaid megváltoztatásához add meg itt a feliratkozási e-mail címedet:

Ha üres a mező, akkor a program kérni fogja az e-mail címedet


programajanlo listát működteti: listadmin at hszi.bme.hu
programajanlo adminisztrációs felület (azonosítás szükséges)
hirlevel.hszi.bme.hu levelezőlisták

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python alapú GNU's Not Unix Debian Powered